Partners van Abeta

1. CM Specialist

CM Specialist weet precies wat er komt kijken bij het bouwen van websites en webshops. Ze helpen niet alleen bij het bouwen, maar kunnen je ook helpen met de inzet van online marketingkanalen zoals SEO, SEA, linkbuilding en copywriting. 

Abeta en CM Specialist werken samen om de B2B webshops van CM Specialist klanten uit te breiden met OCI en cXML PunchOut. Op deze manier kan eenvoudig en betrouwbaar met alle inkooppakketten gekoppeld worden.

2. Shpr (lees: Shopper) is een adaptieve inkooptool die zich voegt naar de werkwijzen van uw organisatie en die helpt om deze te optimaliseren. Shopper faciliteert bij het organiseren van de processen: Purchase to Pay (P2P), Contract to Pay (C2P) en Source to Pay (S2P).

De oplossing Shopper geeft jouw organisatie die tool die nodig is om je inkopen en contracten te managen. Voor iedereen die dat moet kunnen is het eenvoudig om een inkoopaanvraag te doen, dit kan zowel vanuit een vooraf samengestelde catalogus (producten) maar kan ook een vrije aanvraag zijn. Voor de veelgebruikte leveranciers is het tevens mogelijk een OCI koppeling te maken met die webshop zodat de inkopen direct daarop kunnen worden aangevraagd. De integratie met Shopper is vanzelfsprekend dan gelegd. Na de goedkeuring van aanvragen worden deze volgens de vooraf ingestelde workflow verder de organisatie doorgezet.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 - 06 03 922 of info@abeta.nl (binnen 48 uur antwoord op werkdagen).