OCI koppeling met Proactis

"Met Proactis Procurement brengt u het operationele inkoopproces van alle producten en diensten samen in één systeem, van bestelaanvraag en goedkeuringsprocedure tot ordercreatie en ontvangstregistratie. U bent er zeker van dat uw medewerkers bestellen binnen de vastgestelde procedures, beleidsuitgangspunten en budgetten. Uw gebruikers kunnen bestelaanvragen plaatsen vanuit een online leverancierscatalogus of website, een voorgedefinieerd formulier of een vrij bestelformulier. Welke bestelvorm u ook kiest, met de software ondersteunt u uw volledige inkoopproces."

Voor meer informatie over het inkooppakket Proactis kan je naar de website.

B2B inkoop via een koppeling met Proactis?

1. Online B2B catalogus met Proactis integratie.

Abeta kan je helpen bij het maken van een online catalogus, die via OCI verbinding maakt met Proactis. De catalogus functioneert als een zakelijke B2B webshop, waar per klant een apart assortiment kan worden weergegeven.
Klik hier voor meer informatie over de catalogus.

2. Koppeling tussen B2B webshop en Proactis.

De plugins van Abeta maken het mogelijk om je zakelijk webshop met Proactis te koppelen. E-commerce platforms die Abeta ondersteunt om met Proactis te verbinden zijn o.a:

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 - 06 03 922 of info@abeta.nl (binnen 48 uur antwoord op werkdagen).